06 Μαΐου 2015

Ο Πανούσης εγκαινίασε την ώρα του πολίτη, αλλά ... αρνείται να δει τους αστυνομικούς συνδικαλιστές!

Ο Πανούσης εγκαινίασε την ώρα του πολίτη, αλλά ... αρνείται να δει τους αστυνομικούς συνδικαλιστές!
Ο λαϊκισμός, μπορεί να αποφέρει οφέλη στους φορείς του, αλλά είναι πρόσκαιρα, καθώς κάποτε το προσωπείο του φαρισαϊσμού πέφτει κι έρχεται η ώρα της αποκάλυψης
θέσεων και προθέσεων. Αυτός ειναι ο γενικός κανόνας, αν και ενίοτε η
δημαγωγία αποδεικνύεται χαλκέντερη. Αυτά όμως στο παρελθόν, που έχει κριθεί στη συλλογική συνείδηση και κατακριθεί.
Δεν υποστηριζουμε ότι ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης είναι φορέας λαϊκισμού. Όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σε τί αποβλέπει ή τί θα αποκομίσει ένας υπουργός ακούγοντας τον ατομικό πόνο του ή τον καημό του πολίτη, κάτι που κάλλιστα θα μπορούσαν να πράξουν οι συνεργάτες του κι από την άλλη, ο ίδιος ν' αρνείται να δεχτεί τους καθ' ύλην και αρμοδιότητα υπεύθυνους εντεταλμένους και εκλεγμένους αντιπροσώπους αυτών που διοικεί τις τύχες τους και καθορίζει το παρόν και το μέλλον τους.
Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος, εκκρεμεί από τις ... 9 Φεβρουαρίου αίτημα των προεδρείων των 5 ενώσεων της Αττικής να τον συναντήσουν για να συζητήσουν θέματα και ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος και το ... ασυνεχές της Αστυνομίας ενοψει αναδιάρθρωσης, που για μια ακόμα φορά θα το ξαναπούμε, γίνεται με ελέω Θεού αυθεντίες για τους αστυνομικούς χωρίς τους αστυνομικούς.
Είναι κάπως σόλοικο όλο αυτό κ. καθηγητά. Ή μήπως κάνουμε λάθος.
bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου