25 Ιουλίου 2014

MAΖΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΩΝ Στρατιωτών στη ΡΑΚΚΑ- Απαγορευμένη Είδηση (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΑΑ

Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου αποσιωπείται από τη διεθνή κοινότητα.Tραγικές εικόνες καταγράφονται στη Ράκκα της Συρίας.
Ομαδικός αποκεφαλισμός σύριων στρατιωτών αναρτήθηκε σε φιλοζιχαντιστικά twitter. Α1
Την ίδια στιγμή το web site του theaustralian.com στις 25.07.14 αναφέρεται στον αυστραλιανό υπήκοο και τζιχαντιστή με την κωδική ονομασία MOHAMED El omar που διέπραξε εγκλήματα πολέμου στη Συρία.Εμφανίζεται στα κοινωνικά δίκτυα να ποζάρει με κομμένα κεφάλια σύριων στρατιωτών αιχμαλώτων στα περίχωρα τςη Ράκκα.Όπως μεταφέρει η εφημερίδα News Corp οι αρχές της Μελβούρνης πιστεύουν ότι ο 18χρονος Adam Dahman, είναι ο αυστραλιανός που ανατινάχθηκε την τελευταία εβδομάδα σε επίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ.
Α2
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Twitter από τον σύντροφό του επίσης τζιχαντιστή Khaled Sharrouf.
Α3
Είναι και οι 2 μέλη του Ισλαμικού Κράτους.Σε αυτές τις φωτογραφίες ο El omar ακτινοβολεί ποζάροντας με τα κομμένα κεφάλια 2 σύριων στρατιωτών στη Ράκ.
Α4
ΟΙ αναρτήσεις συνοδεύονται από σχόλια, σε ένα από αυτά ο Sharrouf εκθειάζει την πράξη του συμαχητή του να κόβει τα κεφάλια των απίστων.Χθες το βράδυ ο γενικός εισαγγελέας George Brandis καταδίκασε « τις φοβερές ακρότητες που παρουσιάζουν οι φωτογραφίες».
Α5
« Αν αποδειχθούν πραγματικότητα αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν απόδειξη για σοβαρά εγκλήματα ενάντια στον αυστραλιανό νόμο και είναι εγκληματα πολέμου » δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου (theaustralian.com)

ΥΓ απαγορευμένη και όχι καθ΄υπαγόρευση είδηση
dimpenews
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου