23 Απριλίου 2014

Διπλή και αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας στην Κυλλήνη



55χρονος πρώτα έκαψε το σπίτι του και μετά πήρε το κυνηγετικό όπλο

Τρόπους να βάλει τέλος στη ζωή του αναζητούσε την Κυριακή του Πάσχα ένας  55χρονος από την Κυλλήνη και τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ο απελπισμένος άντρας, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια πήρε το κυνηγετικό του όπλο και έφυγε προς την περιοχή του Κάστρου, όπου και εντοπίστηκε.
 Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα και λόγω των εύφλεκτων υλικών έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν από τα Λεχαινά κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν σε γειτονικά σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού του, με σκοπό να αυτοκτονήσει παραμένοντας στο χώρο αυτό. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή, πήρε το κυνηγετικό του όπλο με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να βάλει τέλος στη ζωή του και απομακρύνθηκε από το φλεγόμενο σπίτι προς αγροτική περιοχή.
 Στο μεταξύ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν την πυρκαγιά και παράλληλα ενημέρωσαν την Αστυνομία για το τι είχε συμβεί. Οι Αρχές ξεκίνησαν αναζητήσεις ευρύτερα προς την περιοχή του Κάστρου, αφού πρώτα συγκέντρωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τους γείτονες που είχαν αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Έτσι ο 55χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Ανάληψης κοντά στο Κάστρο, οπλισμένος απειλώντας να θέσει τέλος στη ζωή του. Αντιδρούσε στην παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο και ένας κάτοικος που τον γνώριζε, ανέλαβε να τον πλησιάσει προσεκτικά. Ο δράστης δεν αντέδρασε αρνητικά και έτσι ο κάτοικος κατάφερε να τον μεταπείσει να αφήσει το όπλο και να παραδοθεί στις Αρχές. Έτσι και έγινε. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Λεχαινών όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ζητήθηκε στη συνέχεια ιατρική εξέταση και γνωμάτευση για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου