18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ πασίγνωστος ΕΛΛΗΝΑΣ ηθοποιός: «Έπεφτα το βράδυ λιώμα και ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ»! Ποιος υπήρξε αλκοολικός; (φωτο)

atheriscdis

Για τη μάχη του με τον αλκοολισμό και πώς το ξεπέρασε μίλησε ο πασίγνωστος ηθοποιός-σεναριογράφος-σκηνοθέτης….

Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος συγκλόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. «Επί σαράντα μερόνυχτα έπεφτα το βράδυ λιώμα και τα ξημερώματα ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ. Το συκώτι μου είχε φρικάρει. Με κυρίευσε τρόμος» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό.
Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε, όταν πρωτοξεκίνησε να καταναλώνει αλκοόλ στα δεκαπέντε του δεν φανταζόταν πως μία μέρα δε θα αναγνώριζε τον ίδιο του τον εαυτό: «Την έχασα την μπάλα και με βοήθησε η ομοιοπαθητική και οι ανώνυμοι αλκοολικοί». Η ζωή του είχε γίνει μαρτύριο αφού, όπως τόνισε, ξεκίναγε τη μέρα του πίνοντας μπύρες και το βράδυ το έριχνε στο ουίσκι.
atherisdis
Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού τώρα ο ηθοποιός έχει αφήσει μια για πάντα πίσω του τον αλκοολισμό και πατάει γερά στα πόδια του: «Από το 1999 δεν βάζω ούτε γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου»είπε.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου