11 Φεβρουαρίου 2013

ZAKYΝΘΟΣ:Συμφωνία ΑΝΕΖ-Κοινοπραξίας-Ίδιες τιμές όλοι....


Συμφωνία επετεύχθη μεταξύ της ΑΝΕΖ και την Κοινοπραξίας ΙΟΝΙΑΝ FERRIESπροκειμένου το ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι να πραγματοποιεί δρομολόγια εντός της Κοινοπραξίας στις γραμμές Κυλλήνης-Ζακύνθου και Κυλλήνης- Πόρου και, παράλληλα, οι τιμές των εισιτηρίων του (που ήταν περίπου 15% φθηνότερες) να είναι οι ίδιες με όλων των υπόλοιπων πλοίων...

Η Διοίκηση της ΑΝΕΖ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το επιβατικό κοινό που στήριξε την προσπάθεια της, στην επαναδρομολόγηση του πλοίου ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι, αυτόνομα με τις δικές της δυνάμεις, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτουν:
- Όμως οι δυσβάσταχτες οικονομικές δυσχέρειες που παρουσιάστηκαν και που είναι άμεσα συνυφασμένες με την γενικότερη οικονομική ύφεση της εποχής μας,οδηγησε στην επίτευξη συνεργασίας με την Κοινοπραξία.
Παρά την αρχική προσπάθεια λειτουργίας με μείωση των τιμών των εισιτηρίων, η οικονομική ανισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων ήταν μεγάλη, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή της εταιρείας.
- Δεδομένου ότι οι οικονομικές δυσκολίες πλήττουν όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες, η συνεργασία διευκολύνει την πιο εύρυθμη λειτουργία και εξασφαλίζει καλύτερα την επιβίωση τους, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους καιρούς.
- Η ΑΝΕΖ από την μεριά της θα προσπαθήσει μέσα από την συμμετοχή της στην Κοινοπραξία να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ενστερνιζόμενη όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.
zantepress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου