12 Φεβρουαρίου 2013

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:Αστυνόμευση στον Λαγανά: Έτοιμη για όλα η Αστυνομία


Το ζήτημα της αστυνόμευσης στην περιοχή του Λαγανά επανήλθε χθες σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας να δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε συμβάν.


Η σύσκεψη, παρουσία όλων των κοινωνικών εταίρων του τουρισμού (ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ενοικιαζομένων δωματίων, εστιατορίων, μπαρ, κ.ά.), του Διευθυντή της Αστυνομίας κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, του Διοικητή της Τροχαίας κ. Νεκτάριο Τσώλο καθώς και των Διοικητών των επιμέρους τμημάτων πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Ενότητα Λαγανά, προκειμένου να συζητηθούν τα χρόνια προβλήματα παραβατικότητας που εντοπίζονται στην περιοχή κατά τους θερινούς μήνες.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα παραβατικότητας που εντοπίζονται κάθε χρόνο στην περιοχή του Λαγανά, αλλά και γενικότερα και στις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές της Ζακύνθου. Οι κοινωνικοί εταίροι εξέφρασαν το αίτημά τους για επιπλέον αστυνόμευση, ιδίως στην περιοχή του Λαγανά, καθώς εκεί συγκεντρώνονται οι περισσότεροι νέοι τουρίστες που είναι και πιο επιρρεπείς με την χρήση αλκοόλ συχνά υιοθετούν παραβατικές συμπεριφορές που ενοχλούν τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους επιχειρηματίες.
Η Αστυνομική Διεύθυνση φάνηκε έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε συμβάν και έδειξε βούληση να ασκήσει τα καθήκοντά της και να επιβάλει την τάξη.
Ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, κ.Παναγιώτης Κολύρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της συζήτησης και ευχαρίστησε τον Διευθυντή κ. Ανδρικόπουλο, καθώς και όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεργασία και τη γενικότερη συμβολή τους για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.
zantepress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου