11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΥΡΗΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ(ΝΕΑ)



Λαϊκός Σύνδεσμος
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Πατριάρχου Βαρθολομαίου 6
Τηλ. 6980787960
email: xazakynthou1@gmail.com
site:xryshayghzakynthou.blogspot.gr
                                                                            Ημερομηνία: 8 Φεβρουαρίου 2013
                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε απάντηση δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας, που αναφέρει ότι στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τον Αρχηγό του Κινήματος Ν. Μιχαλολιάκο αλλά και από κλιμάκιο βουλευτών, διαψεύδουμε την παραπάνω «είδηση» και απορούμε ιδιαιτέρως, που η συγκεκριμένη εφημερίδα ασχολείται με τον Πυρήνα Ζακύνθου
τον τελευταίο καιρό, αναπαράγοντας απλά φήμες, μιας και δεν είχε την ευπρέπεια ούτε την αντικειμενικότητα να δημοσιεύσει ένα από τα δεκάδες δελτία τύπου που στείλαμε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, αλλά ούτε και να εξακριβώσει τις «πληροφορίες» της, επικοινωνώντας μαζί μας.
Όσον αφορά τις κινήσεις αλληλεγγύης, θεωρούμε πως προσπάθησε να δημιουργήσει πλαστές εντυπώσεις μιας και είναι γνωστό πως η Χρυσή Αυγή, διαθέτει το μεγαλύτερο κομμάτι της εκλογικής της αποζημίωσης σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας Έλληνες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση αλλά και από την απαράδεκτη οικονομική πολιτική της τρικομματικής «κυβέρνησης». Ουδέποτε όμως η Χρυσή Αυγή μοίρασε λεφτά, όπως αναφέρει το ανυπόστατο δημοσίευμα. Προφανώς ο συντάκτης του εν λόγω δημοσιεύματος μπερδεύεται από τον τρόπο που λειτουργούσαν τα κόμματα του μεταπολιτευτικού συστήματος μέχρι και τώρα, μοιράζοντας χρηματικές αποζημιώσεις και διορισμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα περιβόητα και χρειώδη ,για αυτά, ψηφαλάκια. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις, εξυπηρετώντας συμφέροντα και παίζοντας μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του ταλαιπωρημένου και δοκιμαζόμενου  σήμερα Έλληνα, που τους έχει καταλάβει και βλέπει πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να  σώσει τον τόπο.
Σε παλαιότερα δελτία τύπου έχουμε ενημερώσει ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής θα ανακοινώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα μας, καθώς και με σχετικά δελτία τύπου. Όλα τα υπόλοιπα που διαρρέουν σκοπό έχουν να παραπλανήσουν και να μπερδέψουν. Η δράση της Χρυσής Αυγής και η έμπρακτη αλληλεγγύη της στους Έλληνες θα συνεχιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο κι αν αυτό ενοχλεί το διεφθαρμένο σύστημα.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πυρήνα Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου