31 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μαζεύουν τα κομμάτια τους παίκτες και τεχνική ηγεσία - Κανονικά η προπόνηση


Τα κομμάτια τους... προσπαθούν να μαζέψουν στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, μετά την απώλεια του Χρήστου Χαριάτη, αδυνατώντας ουσιαστικά να πιστέψουν την τραγωδία που διαδραματίστηκε.




Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης και οι ποδοσφαιριστές εμφανώς επηρεασμένοι από το συμβάν, συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα για προπόνηση με την ατμόσφαιρα να είναι πολύ βαριά.

Ο κ. Μαγκαφίνης επιδίωξε να βοηθήσει τα παιδιά ψυχολογικά, ενώ τους είπε και δυο λόγια για το φιλικό τιμής στη μνήμη του Χρήστου κόντρα στην Παναχαϊκή.

Η προπόνηση διεξήχθη σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα σε αθλητικό κέντρο στο Γαϊτάνι, από την οποία όμως απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Όσοι έπαιξαν ενενήντα λεπτά με την Παναχαϊκή έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. 

Ας πάμε τώρα στους απόντες.

Αρχικά οι Νεστιόρ, Σαμαράς οι οποίοι λόγω ταξιδιού σε Πολωνία και Γερμανία αντίστοιχα έχουν λίγες μέρες περισσότερη άδεια και επιστρέφουν τη Δευτέρα. 

Στη συνέχεια απόντες ήταν οι Πέττας (ράμματα στο κεφάλι από το φιλικό με Παναχαϊκή), Κακολύρης (τραυματίας) και Γραικός (πιθανόν να αποχωρήσει).

Απόντες ήταν και οι Γαβριηλίδης, Κωνσταντινίδης.  

Στην προπόνηση πήραν κανονικά μέρος και οι Καλλιβωκάς, Τζιαφέρης, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα.


Ανοιχτό των Γεωργίου, Γραικού 
Στο μεταξύ, ανοιχτό παραμένει το θέμα της αποχώρησης ή παραμονής του Σάκη Γεωργίου.

Ο ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε δύο ημέρες, σε δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες στο ioniansports.gr είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του.

Οι πληροφορίες μας έκαναν λόγο για καλή οικονομικά πρόταση από ομάδα της Δ΄ εθνικής, όμως το θέμα παραμονής του στη Ζάκυνθο παραμένει ανοιχτό.

Θέμα υπάρχει όμως και με το Θωμά Γραικό. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο νησί για την κηδεία του συμπαίκτη του Χρήστου, ενώ στο φιλικό χθες δεν πήρε μέρος.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό αποχώρησε από το νησί, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέλος της συνεργασίας του με τη Ζάκυνθο.

Φυσικά τίποτα και σε αυτή την περίπτωση δε θεωρείται δεδομένο.


Παίζει... του Δρόσου
Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τη Ζάκυνθο είναι ο Παναγιώτης Δρόσος, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο Τσιλιβή.

Δεν αποκλείεται ο Δρόσος να αποκτηθεί από τη Ζάκυνθο μέχρι το τέλος της περιόδου. Το θέμα είναι ανοιχτό.

Όλα τα θέματα θα μπουν σε μια σειρά από Δευτέρα.

Η διοίκηση προσπαθεί να βρει χρήματα για να δώσει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να πραγματοποιήσει τρεις - τέσσερις μετεγγραφές.

Στόπερ, επιθετικός, τερματοφύλακας είναι σίγουρα οι τρεις θέσεις στις οποίες πρόκειται να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές.


Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδόσης - ioniansports.gr  




Με μαύρα περιβραχιόνια η Σπάρτη

Η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης με ανακοίνωσή της στο ioniansports.gr κάνει γνωστό τα εξής:

"Τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου Χαριάτη, ο οποίος έχει φορέσει κι έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας της Σπάρτης, σας κάνουμε γνωστό τα εξής: η ομάδα μας θα αγωνιστεί το Σάββατο για το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας με μαύρα περιβραχιόνια. Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του ματς μετά από αίτημά μας. Ο πόνος και η θλίψη μας ενώνεται με τον πόνο και τη θλίψη των συγγενών και φίλων του. Καλό ταξίδι Χρηστάκη μας" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου