06 Ιουλίου 2018

Πασίγνωστος manager «πουλάει» επώνυμες παρουσιάστριες με ταρίφα από 5000€ για…

Όλη η αλήθει και το παρσκήνιο μόνο εδώ…
…τα πάντα! Γιά βραδιές συνοδείας και ότι προκύψει, για σχέσεις fake, με τραγουδιστές, ηθοποιούς, πολιτικούς που είναι gay, αθλητές που είναι gay!

Θα το…»τερματίσω» σήμερα στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr, έχω διάθεση για αποκαλύψεις στο χώρο της ελληνικής σόουμπιζ που θα συζητηθούν. Για βόμβες που δεν έχουν πέσει ποτέ. Γιατί; Διότι όλοι ζουν μέσα στο ψέμα και στην ομερτά μιας ιδιόρρυθμης μαφίας.


Πάμε όμως σιγά-σιγά στις αποκαλύψεις για να μπούμε στο ζουμί του θέματος. Υπόθεση ξεκινά από έναν πασίγνωστο manager οποίος έχει αποφασίσει να κάνει τη δουλειά του μέσα από τις γνωριμίες που έχει σε επώνυμες παρουσιάστριες.
Προσέξτε δε μιλάμε για παρουσιάστριες σε επαρχιακά κανάλια. Δεν μιλάμε για τρίτο-μοντέλα. Δεν μιλάμε για δεύτερες κοπελίτσες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μιλάμε για επώνυμες Ελληνίδες παρουσιάστριες πρωτοκλασάτες ή που γίνανε πρωτοκλασάτες και που κυριολεκτικά παίζουν σε αυτό το παιχνίδι αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά μέσα από το «φιλαράκι» τους που τους κλείνει τις δουλειές.
Πως γίνεται η μπίζνα; Ο μάνατζερ ξέρει σχεδόν όλα τα μυστικά των επωνύμων της σόουμπιζ. Ξέρει πολύ καλά τι κρύβει στην ντουλάπα του ο τραγουδιστής gay που όμως θέλει να φαίνεται άντρακλας! Τι κάνει λοιπόν ο άρχοντας. Αναλαμβάνει να κάνει το deal. Δηλαδή πηγαίνει ας πούμε στον επώνυμο τραγουδιστή, ηθοποιό ή πολιτικό και του λέει: «Θέλεις να σου γνωρίσω την τάδε παρουσιάστρια να κάνεις την δουλίτσα σου και να παρουσιάσουμε στα περιοδικά ότι έχετε σχέση και να της δίνεις το μήνα τόσα χρήματα;»
Μετά πηγαίνει στο υποψήφιο θύμα που μόνο θύμα δεν είναι και της λέει: «Ειναι ο τάδε θα κάνετε ότι τα έχετε, φαγητό, σπίτι όλα πληρωμένα και ένα ταλιράκι το μήνα! Από αυτά θέλω το 25%…»

Αμέ και αυτή είναι μία από τις μπίζνες. Ο μάγκας αναλαμβάνει και να φέρει κοντά ανθρώπους. Πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Πηγαίνει πχ ο επιχειρηματίας του λέει «Γουσταρω την τάδε….», o μάνατζερ τους φέρνει κοντά κάνοντας ένα πάρτι, μία εκδήλωση τους γνωρίζει και τους κλείνει να πάνε μαζί για φαγητό παρουσία του όμως. Έτσι και γίνει η ένωση δεν ξεκολλάει από δίπλα τους. Δεν μπορεί και δεν τολμά η παρουσιάστρια να του πει να μην έρθει μαζί τους στο φαγητό ή στις διακοπές ;h στο ταξίδι στο εξωτερικό. Φυσικά για το συγκεκριμένο ντιλ ο μάνατζερ πληρώνεται από τον επιχειρηματία. Η ταρίφα παίζει ανάλογα από το ποσό βλάξ είναι ο επιχειρηματίας ή το επίπεδο της παρουσιάστριας – μοντέλου. Η ταρίφα μπορεί να φτασει μέχρι και 10.000 ευρώ…
Δεν τελειώσαμε…Τα παραπάνω είναι τα σοβαρά deal. Έχουμε και τα λίγο πιο δεύτερα. Εκεί παίζουν οι δεύτεροκλασσατες παρουσιάστριες μοντέλα ακόμη και δημοσιογραφίνες, πρώην παίκτριες του survivor, τραγουδίστριες σε αναζήτηση πάλκου κλπ!
Αυτές οι κοπέλες σκέφτηκαν πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να σκεφτόμαστε πολύ!
Σε αυτές περιπτώσεις έχουμε κανονική προαγωγή. Ο μάνατζερ εδώ είναι αδίστακτος, τις πλασάρει σαν να είναι φτηνές πορνες, για βραδιές σε πάρτι, σε πολυτελή γιοτ, σε ταξίδια. Βλέπετε ισως κάποια κοριτσάκια να κάνουν διακοπές στη Μύκονο που κάποια στιγμή περάσανε ας πούμε από ένα φτηνό ριάλιτι; Βλέπετε ας πούμε κοριτσάκια μοντελάκια να είναι στον Αστέρα κάθε μέρα…
Όλες αυτές είναι Ελληνίδες που θεωρούν τιμή τους που ο μάνατζερ θα της στείλει σε ένα ακριβό πάρτι σε ένα ακριβό γιοτ! Τι και αν θα τις ξεφτιλίσουν εκει…Τι που όταν τις βλέπουν στο δρόμο δεν θα τους ρίχνουν δεύτερη μάτια. Αυτές πληρώθηκαν, έζησαν το όνειρο και φυσικά έδωσαν την προμήθεια στον manager προς….50%!
Αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ το διαβάσατε στο vanda’s blog για το Youweekly.gr και δεν επιτρέπω καμία αναπαραγωγή…
trelokoyneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου