19 Οκτωβρίου 2017

Πατριός απήγαγε, βίασε και «παντρεύτηκε» την 12χρονη θετή του κόρη

Μια οδυνηρή ιστορία που ελάχιστοι γνώριζαν έκλεισε πριν από λίγες ημέρες στις ΗΠΑ.

Henri Michele Piette
Οι άνδρες της Αστυνομίας στο Μεξικό κατάφεραν να συλλάβουν έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι «παντρεύτηκε» τη θετή κόρη του όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών  την είχε φυλακισμένη για 19 χρόνια και τη βίαζε καθημερινά.
Ο 62χρονος Henri Michele Piette έχει ήδη εκδοθεί στις ΗΠΑ και οι Αρχές της Οκλαχόμα του  απήγγειλαν κατηγορίες για βιασμό πρώτου βαθμού και άλλα πολλά αδικήματα μετά τις καταγγελίες της  Rosalynn McGinnis, σήμερα 33 ετών, η οποία κατάφερε να διαφύγει από την αιχμαλωσία της και να ζητήσει βοήθεια στην αμερικανική πρεσβεία στο Μεξικό.
Η νεαρή γυναίκα διηγήθηκε στους ανθρώπους της Πρεσβείας την φρικτή καθημερινότητα που βίωνε επί 19 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, τους αποκάλυψε ότι την «πάντρεψε» με τον συλληφθέντα θετό πατέρα της ο 15χρονος τότε γιος του στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Ο τότε 43χρονος Piette θα παντρευόταν με τη μητέρα της Rosalynn. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Oklahoman ο Piette αποφάσισε να απαγάγει το ανήλικο κορίτσι από το σχολείο της το 1997.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ομοσπονδιακός πράκτορας του FBI φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο: «Ο Piette παρουσίαζε το ανήλικο κορίτσι στα παιδιά του ως τη νέα τους μητέρα. Άλλαζαν συνέχεια τόπους διαμονής και ταξίδευαν σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, όπως Τέξας, Άινταχο, Νέο Μεξικό, Αριζόνα και εν τέλει εγκαταστάθηκαν στο Μεξικό».
Η άτυχη γυναίκα μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά σε καθημερινή βάση και έφερε στον κόσμο 9 παιδιά, ενώ πρόσθεσε πως την χτυπούσε, τη βασάνιζε και τη μαχαίρωνε.
Το μαρτύριό της έλαβε τέλος  όταν μια γειτόνισσά της στο Μεξικό μπήκε μέσα στο σπίτι τους και διαισθάνθηκε κάτι ύποπτο. Ο 62χρονος έλειπε εκείνη την ημέρα από το σπίτι. Αργότερα η γυναίκα ανακάλυψε στο διαδίκτυο ότι η 33χρονη διπλανή αγνοούνταν εδώ και 19 χρόνια και επικοινώνησε με τις αρχές. «Θέλω ο κόσμος να μάθει τι έζησα. Θέλω το μαρτύριο να σταματήσει και να αποδοθεί δικαιοσύνης», είπε η 33χρονη Rosalynn στο περιοδικό People.
trelokoyneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου