07 Ιουλίου 2017

Δολοφονία Αμερικανού τουρίστα στην Ζάκυνθο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΛΑΓΑΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ένας 22χρονος τουρίστας από την Αμερική έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά στη Ζάκυνθο. 


Ειδικότερα, στις 03.15 τα ξημερώματα σημειώθηκε συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή μεταξύ Σέρβων και Αμερικανών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας νυχτερινού μαγαζιού στον Λαγανά, από τη Σερβία, κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου μαζί με άλλα άτομα κυνήγησαν τον 22χρονο και 20 μέτρα έξω από το μαγαζί τον ακινητοποίησαν με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω. Στη συνέχεια τον χτύπησαν με γροθιές, κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα και στη συνέχεια έφυγαν. 

Στο σημείο έφτασε ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το θύμα υπέκυψε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.
 
Η συμπλοκή, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία, διήρκεσε λιγότερο από μισό λεπτό. 

Από το βίντεο αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν για την φονική συμπλοκή ο υπεύθυνος της ασφάλειας του μαγαζιού και δύο Έλληνες barmen ένας 34χρονος και ένας 23χρονος, ενώ αναζητούνται και άλλα άτομα.

ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου