01 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Είδε τον άντρα της με Ερωμένη και ήταν και Έγκυος

Βρήκε τον άνδρα της, τον έκανε όπως η ίδια υποστηρίζει επιχειρηματία (αφού η ίδια διατηρούσε επιχείρηση στην
Πάτρα) και τελικά εκείνος όχι μόνο την εγκατέλειψε αλλά… κάνει και παιδί με αλλοδαπή χωρίς να ‘χει ζητήσει διαζύγιο!
Η γυναίκα δεν πιστεύει αυτό που της συνέβη! Φυσικά μια και η επιχείρησή της ήταν στο όνομά του (του είχε κάνει μεταβίβαση) και επειδή εκείνη κινούσε τα νήματα και είχε την εμπειρία, φρόντισε και δημιούργησε άλλη εταιρεία.
Ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της, γνωστός Πατρινός από τον χώρο της συγκεκριμένης εταιρείας, έφυγε από το σπίτι πριν από ένα περίπου χρόνο δηλώνοντας «τρελαμένος» με μία Ευρωπαία, από χώρα της Βόρειας Ευρώπης. Μάλιστα η σύζυγός του (μια και δεν έχει κανει καν αίτηση διαζυγίου) πληροφορήθηκε προ ημερών πως η κυρία που πλέον συνοδεύει τον άνδρα της είναι έγκυος και μάλιστα… ετοιμόγεννη!
Η γυναίκα πλέον είναι αποφασισμένη να φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. Θεωρεί ότι ο άνδρας της όχι μόνο την εκμεταλλεύθηκε συναισθηματικά και δεν σεβάστηκε και το ανήλικο παιδί τους, αλλά την χρησιμοποίησε για να «φτιαχτεί» επαγγελματικά, αφού πριν την γνωρίσει εργαζόταν ως οδηγός!
Ηδη έχει κινήσει διαδικασίες νομικού τύπου ώστε να αποζημιωθεί για όσα το ζευγάρι έχει αποκτήσει στον κοινό τους βίο. «Και με τον δικό μου κόπο αγόρασε πολυτελές αυτοκίνητο, έκανε την ζωή του κλπ» είπε σε συγγενικό της πρόσωπο.
Μάλιστα όπως άφησε να εννοηθεί δεν αποκλείεται ήδη η συγκεκριμένη αλλοδαπή…. Να βρίσκεται σε μαιευτήριο για γέννα, αφού ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Ο σύζυγός της μπορεί και να μην γνωρίζει το παραμικρό από τις μελλοντικές κινήσεις της συζύγου. Συνεχίζει κανονικά την εργασία του στην επιχείρηση που του έφτιαξε η γυναίκα του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον και οι δύο εταιρείες (παρόμοιου είδους) λειτουργούν σε κοντινή απόσταση! Η συνέχεια έπεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου