05 Απριλίου 2016

To ζευγάρι της χρονιάς!!!Ιωάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Αυτός 60, εκείνη 24! To φλογερό ειδύλλιο του πλοιοκτήτη με τη γοητευτική νεαρή! Για την ομορφιά του τον ερωτεύτηκε; (ΦΩΤΟ)

k1

Αυτός 60, εκείνη 24 – Το φλογερό ειδύλλιο του πλοιοκτήτη με τη γοητευτική νεαρή…

Πρόκειται για τον 60χρονο εφοπλιστή δόκτoρα Ιωάννη Κούστα και τη δεσποινίδα Δήμητρα Μέρμηγκα, την κατά 36 χρόνια μικρότερη σύντροφό του. Γεγονός που δεν έλαβε κανείς από τους δύο υπόψη του όταν στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού τα βλέμματά τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά και βρέθηκαν να συνυπάρχουν μέσα σε μια κοινή παρέα γνωστών και φίλων στον «Αστέρα».
Τις συστάσεις και τα πρώτα χαμόγελα διαδέχτηκαν οι διερευνητικές συζητήσεις και ένα αδιόρατο φλερτ ανάμεσα στον γοητευτικά ώριμο εφοπλιστή και την 24χρονη καλλονή, το οποίο ελάχιστοι αντιλήφθηκαν, όπως διαβάζουμε σε ενημερωτικό πόρταλ.
Η ανταλλαγή τηλεφώνων επισφράγισε εκείνη την πρώτη συνάντηση γνωριμίας του ισχυρού ανδρός της θάλασσας με τη γοητευτική νεαρά των νοτίων προαστίων, η οποία όπως φάνηκε λίγο αργότερα γέννησε αρχικά ένα παθιασμένο ειδύλλιο που εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.
k2k3k4k5
μακελειο

1 σχόλιο:

  1. απορία που έχεις κι εσυ: μα φυσικά και την γοήτευσε η ομορφιά του ηλικιωμένου..,
    δεν βλεπεις ποσο ομορφος ειναι;;; ποσα πλοια εχει;; χμμμμμμμ κούκλος είναι, έχει και καταθέσεις στο εξωτερικό βρε τωρα που τον βλεπω καλύτερα αυτος ειναι θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή