09 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΕΝΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ !!!!



Ο Δήμος Ζακύνθου καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν οικονομικά τη συμπολίτισσά μας, Διονυσία (Ντένια) Παράσχη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια και θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο εξωτερικό.
"Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα της και να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψει υγιής στο νησί μας" επισημαίνει η Δημοτική Αρχή Ζακύνθου και συνεχίζει...
Στα πλαίσια αυτά, έχουν αποφασιστεί οι παρακάτω ενέργειες:
1) Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθεί θέμα οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειάς της και το σώμα θα κληθεί να λάβει απόφαση επ´ αυτού.
2) Ενημερώθηκαν οι πρόεδροι των τοπικών και δημοτικών διαμερισμάτων, ούτως ώστε να ζητήσουν από τους συγχωριανούς τους χρήματα, τα οποία είτε θα τα καταθέτουν οι ίδιοι στην τράπεζα, είτε θα τα πηγαίνουν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τσίπηρα, για να τα καταθέσει ο Δήμος.
3) Από το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα υπάρξει πολιτιστική εκδήλωση πιθανόν στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας, σε συνεργασία και με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου.
4) Βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις με τα ΜΜΕ του νησιού, προκειμένου να εξεταστεί και η διοργάνωση ενός ραδιομαραθώνιου.
5) Θα υπάρξει συνεργασία με ομάδες (τοπικές, αλλά και αυτές που δραστηριοποιούνται εκτός νησιού), ούτως ώστε να διοργανωθούν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα.
Επίσης, αύριο το μεσημέρι, ώρα 12, θα γίνει σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα για να καθοριστούν και να οριστικοποιηθούν όλες οι δράσεις μας.
Πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Να βοηθήσουμε από κοινού ένα νέο κορίτσι, που έχει όλο το μέλλον μπροστά της.
Ο αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι: 345/747546-27.
IBAN λογαριασμού: GR 7701 10345 00000 34574754627

ZANTEPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου