05 Αυγούστου 2015

Τρούλοι: Αστυνομικοί έφαγαν ξύλο και δαγκωματιές(!) σε μπαρ - Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Τρούλοι: Αστυνομικοί έφαγαν ξύλο και δαγκωματιές(!) σε μπαρ - Κατέληξαν στο νοσοκομείο
Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα σε snack bar των Τρούλων,
όπου περίοικοι είχαν προβεί σε καταγγελία για οχληρία σε
snack bar της περιοχής
Οι αστυνομικοί μετέβησαν επί του σημείου προκειμένου να προβούν σε συστάσεις προς τον ιδιοκτήτη του snack bar, αλλά και τους θαμώνες του μαγαζιού, ωστόσο κατέληξαν να παίζουν μπουνιές τόσο με τον ιδιοκτήτη, αλλά άκουσον άκουσον και με τον καταγγέλοντα το περιστατικό που είχε καλέσει την αστυνομία. 

Μετά από τις γροθιές και το δάγκωμα που έφαγαν οι αστυνομικοί κατέληξαν στο νοσοκομείο ενώ για την υπόθεση καταζητούνται δύο πρόσωπα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περί τις 2 και 30 τα χαράματα, όταν τα δυο αστυνομικοί προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη μετά από καταγγελίες πολιτών.

Αρχικώς οι 2 άνδρες της δύναμης συνέστησαν σε 4 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, να αποχωρήσουν λόγω του προχωρημένου της ώρας, ωστόσο κάποια στιγμή εκείνοι άρχισαν να παραφέρονται, με την ένταση να χτυπά κόκκινο, καθώς είχε έρθει επί τόπου από την οικία του και ο καταγγέλων.

Δεν ήθελε πολύ, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και έτσι ο καταγγέλων το περιστατικό γείτονας του snack bar, ήρθε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε εκτός κάθε ελέγχου, όταν οι δύο αστυνομικοί επενέβησαν για να τους χωρίσουν οπότε τόσο ο γείτονας όσο και ο ιδιοκτήτης άφησαν τις μεταξύ τους γροθιές κι άρχισαν να δέρνουν τους αστυνομικούς!

Εν τέλει οι δύο αστυνομικοί έφυγαν από το σημείο με εκδορές και και μόλωπες σε σημεία του σώματός τους, ενώ ο ένας έφερε μέχρι και δαγκωματιά στην πλάτη!

Τα δύο άτομα πλέον καταζητούνται από την αστυνομία.

newsit.com.cy
bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου