28 Αυγούστου 2015

Η Μενεγάκη και ο πόλεμος με τον καρκίνο: Οι εξετάσεις ανήμερα των γενεθλίων της

menegaki

Δείχνει για μία ακόμη φορά την ευαίσθητη πλευρά της αλλά και τη δύναμη στη μάχη που δίνει για μία ζωή χωρίς καρκίνο του μαστού.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES
Όσοι τη βλέπουν μπροστά από τις κάμερες μιλούν για μία πολύ δυναμική γυναίκα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βρίσκεται στην κορυφή εδώ και είκοσι χρόνια. Όμως η Ελένη, για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, είναι επίσης μία γυναίκα με πολλές ευαισθησίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και έχει κι εκείνη τις αγωνίες της όχι μόνο για τα “αγγελούδια” της, αλλά και για τον ίδιο της τον εαυτό. Μάλιστα η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης μπαίνει μπροστάρισσα σε μεγάλες μάχες και μία από αυτές είναι στον πόλεμο κατά του καρκίνου του μαστού.
Η Ελένη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο συγκεκριμένο θέμα και ο πόλεμος που κάνει εναντίον του “θηρίου” είναι καθημερινός. Όταν πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον σχεδιαστή και φίλο της Δούκα Χατζηδούκα για την εκστρατεία που διοργανώνει γνωστή εταιρεία προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι η παρουσιάστρια θα συνέχιζε τον αγώνα με το ίδιο πάθος και τα επόμενα χρόνια. Έπεσαν έξω όμως, αφού η Ελένη παραμένει πρώτη στη μάχη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εξομολογείται πώς βιώνει εκείνη το δικό της αγώνα, ενώ δίνει και συμβουλές στις υπόλοιπες γυναίκες, με σύνθημά της “χρειάζεται ακόμα δουλειά για να επιτύχουμε στο άμεσο μέλλον έναν κόσμο χωρίς καρκίνο μαστού”.
«Δεν κάνει διακρίσεις»
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν η Μενεγάκη πολεμάει με όλες της τις δυνάμεις τον καρκίνο ως πρέσβειρα της εκστρατείας.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου