27 Μαρτίου 2015

ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ φύλου και το μετάνιωσε! Έγινε γυναίκα και άλλαξε γνώμη! (φωτο)

207266-5094578a84c11

Και γεννιέται ξανά το ερώτημα: Υπάρχει γυρισμός στις αποφάσεις μας; Η Ria Cooper έγινε γνωστή σε όλη τη Βρετανία, ως νεότερος ασθενής αλλαγής φύλου. Στα 17 της
χρόνια, έγινε κορίτσι, από αγόρι, καθώς για χρόνια ικέτευε την οικογένειά της και το Εθνικό Σύστημα Υγείας να της επιτρέψουν να κάνει την εγχείρηση.Τώρα, έχοντας ζήσει ως γυναίκα για λιγότερο από ένα χρόνο, η 18χρονη αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ξανά… άνδρας. Ακύρωσε την πλήρη εγχείρηση αλλαγής φύλου στην οποία είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί τον Ιανουάριο και σταμάτησε τη θεραπεία με τις γυναικείες ορμόνες.
swap2
Όπως είπε, οι αλλαγές της νέας της ζωής ήταν τόσο μεγάλες, που της έφερναν βαθιά στεναχώρια. Μάλιστα, επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει, αφότου δοκίμασε ακόμα και την πορνεία, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη μοναξιά της.
Ria Cooper as a boy (Bradley Cooper)
«Οι ορμόνες έφεραν διακυμάνσεις στη διάθεσή μου. Το ένα λεπτό ένιωθα κακοδιάθετη και το επόμενο λεπτό πραγματικά χαρούμενη. Τη νύχτα που έκοψα τις φλέβες μου είχα κατεβάσει ένα μπουκάλι Jack Daniel’s και σκεφτόμουν πόση μόνη είμαι, και πώς η απόφασή μου είχε αποξενώσει την οικογένειά μου. Και ότι θα πρέπει να γίνω αγόρι ξανά για να λυθούν όλα», είπε.
Ria-620x348
Η Cooper γεννήθηκε αγόρι και είχε το όνομα Brad. Όμως, στα 12 της άρχισε να ντύνεται κοριτσίστικα, ενώ στα 15 ικέτευε τους γιατρούς να τη βοηθήσουν να γίνει γυναίκα.
Ria Cooper
Τώρα, πιστεύει ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να γίνει ένας ‘trendy’ γκέι άνδρας. Μάλιστα, σκοπεύει, μόλις σταματήσει τις ορμόνες και γίνει ξανά άνδρας, να καταταχθεί στο στρατό, αφού μια καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστική. Τώρα είναι άνεργη, και φιλοξενείται από ένα φίλο της, όπως σημειώνει το axiaplus.gr
μακελειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου