31 Ιανουαρίου 2015

Tζαμπα μάγκες μπροστά στις κάμερες και λιμοκοντόροι από πίσω; Δεν μας τα λέει καλά ο “ντόκτορ” Βαρουφάκης

varoufakis-ee

Αναχωρεί εκτάκτως σήμερα για Παρίσι για να…αποκλιμακωθεί η ένταση με τους Ευρωπαίους…
Εν αναμονή κυβερνητικών ανακοινώσεων, ο Ι. Βαρουφάκης αναχωρεί εκτάκτως για το Παρίσι το μεσημέρι του Σαββάτου
Εντονη κινητικότητα αναπτύσσσεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαϊκών μηχανισμών, με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης που εκδηλώθηκε την Παρασκευή έπειτα από τις επαφές του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας (του Σαββάτου) αναμένονται δηλώσεις από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους – πιθανότατα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη – προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθεί η περαιτέρω πυροδότηση του συγκρουσιακού κλίματος που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Αντίστοιχη πρωτοβουλία αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και εκ μέρους του eurogroup, πιθανώς με κάποια ανακοίνωση ή δήλωση του ιδίου του κ. Ντάισελμπλουμ.
Εκτάκτως μεταβαίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Κανονικά έφευγε την Κυριακή πρώτα για το Λονδίνο και στη συνέχεια θα πήγαινε σε Παρίσι και Ρώμη για να συναντήσει τους ομόλογούς τους υπουργούς.
μακελειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου