21 Δεκεμβρίου 2014

Οι διασημότεροι... άσχημοι celebrities


Δε διαθέτουν αστραφτερή όψη, «χολιγουντιανά» χαρακτηριστικά, θεληματικό πιγούνι και εκείνο το λακάκι στο πιγιούνι. Έχουν όμως μια ανυπέρβλητη γοητεία που κανένας πλαστικός χειρουργός ή κάποιο πετυχημένο DNA θα τους έδινε. 


Οι διασημότεροι άσχημοι , έχουν μια πετυχημένη καριέρα που μπόρεσαν να χτίσουν χωρίς την βοήθεια της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Παρακάτω παρελαύνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και ένας αθλητής, έχοντας ωστόσο υπόψιν ότι η ομορφιά είναι, αν και κλισέ, υποκειμενική...



Forest Whitaker 


Ο Forest Steven Whitaker «στριμώχνει» το king-size ταλέντο του μέσα στην υποβλητική φιγούρα του των 1,89μ. Είναι περήφανος για το Οσκαρ για την ερμηνεία του ως τον δικτάτορα στης Ουγκάντα, Idi Amin γι στο φιλμ του 2006 «The Last King of Scotland». Μαζί με το χρυσό αγαλματίδιο, έχει στη συλλογή του , μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο BAFTA. Είναι ο τέταρτος Αφροαμερικανός άντρας που κερδίζει Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου. 

Whoopi Goldberg


Είναι αγαπητή, δραστήρια και με χαρακτηριστικά… χαρακτηριστικά! Η Whoopi Goldberg γεννήθηκε με το όνομα Caryn Elaine Johnson στο Μανχάταν πριν από 59 χρόνια, και οι ρόλοι της είναι αρκούντως ιδιαίτεροι. Διαθέτει αστείρευτο και χιούμορ κάτι για το οποίο είναι ευρέως γνωστή. Πριν καθιερωθεί, η Goldberg έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και σε γραφείο τελετών. 

Vincent Schiavelli


O Vincent Schiavelli, επιλέχτηκε το 1997 από το περιοδικό Vanity Fair, ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς των Ηνωμένων Πολιτειών. Με περισσότερα από 120 φιλμ και τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, ο Schiavelli είναι μια από τις χαρακτηριστικότερες «φάτσες» του χόλιγουντ. Εκτός από τη καριέρα του στην υποκριτική, είναι και συγγραφέας τριών βιβλίων με συνταγές μαγειρικής, ενώ αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. 

Tori Spelling


Η κόρη του χολιγουντιανού παραγωγού Aaron Spelling κληρονόμησε μια μεγάλη καλλιτεχνική και χρηματική κληρονομιά. Οπότε δεν είναι πλεονέκτης: να θέλει δηλαδή και «πλούσια εξωτερική εμφάνιση! Η αθώα «Ντόνα» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» , μεγάλωσε και μαζί με εκείνη και το στήθος της, έγινε μαμά τριών παιδιών και βρίσκεται σε έναν γάμο που διαρκώς κλυδωνίζεται. 

Tilda Swinton 


Υποκλίνονται στο χωρίς όρια ταλέντο της και στην αριστοκρατικής της γοητεία. Η ανδρόγυνη φιγούρα της, το «ψυχρό» πρόσωπό της και το υποκριτικό της εκτόπισμα την έχουν αναγάγει σε ένα από τα ταλαντούχα πλάσματα της υποκριτικής τέχνης. Γεννημένη μια κρύα ημέρα, στις 5 Νοεμβρίου του 1960, η Βρετανίδα έχει κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερου Β 'Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως η δικηγόρος Karen Crowder στο «Michael Clayton» το 2007.

Steven Tyler  


Σε τέσσερα χρόνια ο frontman των Aerosmith, θα σβήσει αισίως 70 κεράκια. Ο παππούς της ροκ, δε λέει να κρεμάσει τα εφαρμοστά και σκισμένα ρούχα, να πετάξει τα λογής λογής μπιχλιμπίδια και να αποσυρθεί πίνοντας χαμομήλι σε κάποιο ηλιόλουστο θέρετρο. Ο πατέρας της όμορφης Liv Tyler, δε διαθέτει σμιλεμένη ομορφιά, αλλά διαθέτει τη γοητεία ενός παλιο-ροκά. 

Mickey Rourke


Ο Μίκι Ρουρκ ήταν ηθοποιός μετά έγινε μποξέρ, μετά πέρασε πάλι στην ηθοποιία και πριν λίγο καιρό επέστρεψε στα ρινγκ για έναν στημένο, όπως αποδείχθηκε, αγώνα. Ο 62χρονος ηθοποιός-μποξέρ, υπήρξε κάποτε γοητευτικός και ποθητός από εκατομμύρια γυναίκες, ωστόσο μετά από πάμπολες μπουνιές που έφαγε, αλλά και έπειτα από αποτυχημένες πλαστικές, οι θαυμάστριές του του γύρισαν την πλάτη. 

Ronaldinho


Είτε το δεις ανφάς, είτε προφίλ, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Όσο ταλέντο έχει στη μπάλα, δεν την έχει στην ομορφιά. Ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου δεν έχει ανάγκη μερικά όμορφα χαρακτηριστικά για να ρίχνει τις γυναίκες, μιας και αυτές έλκονται από την ομορφιά που ασκεί επάνω τους η δόξα και το χρήμα. Όχι δηλαδή πως δεν αξίζει το ενδιαφέρον αν δεν είχε όλα τα παραπάνω. Ο Ronaldo de Assis Moreira, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, παίζει τώρα με τη φανέλα της Μεξικανικής ομάδας Querétaro.

Ron Perlman


Ήταν το «τέρας» της δημοφιλούς σειράς «Η πεντάμορφη και το τέρας» (1987-1990), παίζοντας στο πλευρό της Linda Hamilton. Η χαρακτηριστική φωνή του, η επιβλητική του παρουσία και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, τον έχουν χρίσει ως έναν από τους καλούς ηθοποιούς της γενιάς του. Χαρακτηριστική είναι και ο ρόλος του στο Hellboy. 

John C. Reilly


Έπαιξε με μαεστρία το ρόλο του αποτυχημένου, στο καταιγιστικό μιούζικαλ «Chicago», στοπ πλευρό των Richard Gere, Rene zellweger και Catherine Zeta-Jones. Ο ίδιος επιλέγει ρόλους δραματικούς ή κωμικούς: στην υποκριτική φαρέτρα του, έχει μια μεγάλη γκάμα από ρόλους γεγονός που τον κάνει εξαιρετικά ταλαντούχο. 

Marilyn Manson


Τρομάζει τα παιδιά… Η επιβλητική αυτή φιγούρα με το βαρύ μέικ απ και τα τρομακτικά μάτια, ακούει στο όνομα Marilyn Manson, αλλά η μαμά του τον ξέρει ως Brian Hugh Warner! Το γκόθικ είδωλο, αν και δεν είναι… τέρας ομορφιάς, εντούτοις έχει δίπλα του μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες. Μια από αυτές ήταν η Dita Von Teese, που είχε την τιμή να γίνει σύζυγός του, και η σέξι ηθοποιός Evan Rachel Wood. 

Macaulay Cuklin


Τι να πει κανείς για αυτόν τον ηθοποιό; Ξεκίνησε ως παιδί θαύμα, με αξέχαστες εφηβικές-οικογενειακές ταινίες όπως το «Μόνος στο Σπίτι», αλλά το θαύμα κάπου «στράβωσε». Τα μίντια αρέσκονται να τον πεθαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι, ενώ ο ίδιος δεν σταματά να δίνει αφορμές πότε με τα άλυτα προβλήματά του με επικίνδυνες ουσίες. Τώρα, διαπρέπει και ως σταρ της μουσικής ως μέλος του γκρουπ «The Pizza Underground». 

Maggie Gyllenhaal 


Είναι η αδελφή του γοητευτικού Jake Gyllenhaal, αλλά φαίνεται πως εκείνος κληρονόμησε όλα τα ωραία γονίδια! Η ταλαντούχα ηθοποιός, έχει προταθεί για βραβείο Όσκαρ για το μιούζικαλ, «Crazy Heart το 2009 και έχει κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για την απίστευτη ερμηνείας της στην ταινία «Secretary» (2002). Αν και φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις άσχημες, εντούτοις οι απόψεις διίστανται μιας και αποτελεί μια αρκετά γοητευτική και μποέμ γυναίκα. 

Luis Guzman 


Το Πουέρτο Ρίκο είναι περήφανο που έδωσε στην 7η τέχνη ένα τέτοιο τέκνο. Με τέτοιο χαρακτηριστικό πρόσωπο σαν το δικό του, ήταν αδύνατον να μην τον προσέξουν οι υπεύθυνοι των κάστινγκ. Για ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του, ο Guzman , το πέρασε φορώντας τη στολή του αστυνομικού ή ζώντας στο περιθώριο ως κακοποιός. Ο 58χρονος ηθοποιός, είναι παντρεμένος και ζει ευτυχισμένος περιτριγυρισμένος από τα εφτά παιδιά του!

Linda Hunt


Ελάχιστοι ίσως γνωρίσουν ότι η μικροκαμωμένη αυτή ηθοποιός έχει κερδίσει Όσκαρ για το ρόλο του Billy Kwan στην ταινία «The Year of Living Dangerously» (1982). Σημειωτέων, το βραβείο που της δόθηκε, αφορούσε σε αντρικό ρόλο. Γεννημένη το 1945 στο Νιου Τζέρσεϊ, πρωταγωνιστεί σήμερα ως Henrietta Lange στη πετυχημένη σειρά NCIS: Los Angeles. Η αρχή της καριέρας της έγινε το 1980, όταν της δόθηκε ένας ρόλος στην ταινία «Popeye».

Juliette Lewis


Το γεγονός ότι υπήρξε ζευγάρι με τον πάντα σέξι Μπραντ Πιτ, πρέπει να λέει πολλά γι αυτό το πολυτάλαντο και γοητευτικό πλάσμα. Η Juliette Lewis έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στην κλασική πλέον ταινία, Γεννημένη Δολοφόνοι, ενώ διαπρέπει σε ρόλους «πειραγμένων» γυναικών. Η 41χρονη σταρ διαπρέπει και στη μουσική όπου κατά το παρελθόν είχε τη δική της μπάντα τους, Juliette and the Licks, ενώ από το 2009 κάνει σόλο καριέρα. 

Haley Joel Osment


Έγινε τις πάσης γνωστός, βλέποντας νεκρούς. Ο πιτσιρικάς της Έκτης Αίσθησης, μεγάλωσε και έγινε ένας μη χαριτωμένος πιτσιρικάς. Αφότου κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Β 'Ανδρικού Ρόλου, συνεχίσει την κινηματογραφική του καριέρα και από τη θέση του παραγωγού. Ο 26χρονος παίζει κιθάρα και πιάνο και δεν τρώει ψάρι και κοτόπουλο... 

Donatella Versace


Έστρεψε τα φώτα επάνω της, κυρίως μετά το θάνατο του αδελφού της, του διάσημου σχεδιαστή μόδας Gianni Versace. Τα φώτα ωστόσο αποκάλυψαν και την ανατριχιαστική μεταμόρφωσή της από τις δεκάδες πλαστικές εγχειρίσεις. Η 59χρονη ωστόσο, κρατάει στους ώμους της μια αυτοκρατορία, ενώ στα πόδια της πέφτουν μερικές από τις διασημότερες σταρ όπως η Τζένιφερ Λόπεζ. 

Danny Trejo 


Ο 70χρονος με ένα από τα χαρακτηριστικότερα πρόσωπα του κινηματογράφου, στη Λατινική Αμερική είναι πιο διάσημος από τους Beatles. Μεξικανικής καταγωγής, γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και από πολύ μικρή ηλικία μπαινόβγαινε στη φυλακή έχοντας προβλήματα με ναρκωτικά και άλλα ποινικά αδικήματα. Αλήτης εκτός και εντός σκηνής, έχει συμμετάσχει και σε αγώνες πυγμαχίας και τα τελευταία 42 χρόνια είναι περήφανος που δεν έχει πιεί ούτε γουλιά αλκοόλ. 

Willem Dafoe 


Η μητέρα του ήταν νοσοκόμα και ο πατέρας του χειρουργός. Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ιρλανδία και Σκοτία είναι οι χώρες από όπου έχει καταγωγή ο 59χρονος αντι-σταρ: ίσως έτσι εξηγείται το εκρηκτικό του εκτόπισμα και η «πολύπλοκη» εμφάνισή του που κεντρίζει το κοινό, κυρίως το γυναικείο. Ένας άσχημος-όμορφος άντρας, που αν και ταλαντούχος, το 1979 απολύθηκε από την ταινία Heaven's Gate.

Cher


Η μια πλαστική μετά την άλλη αλλά παρ όλα αυτά, δε κατάφερε να μεταμορφωθεί σε κύκνο! Η 68χρονη σταρ του τραγουδιού και της υποκριτικής-έχει κερδίσει βραβεία όπως Όσκαρ, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών και ένα People's Choice Award για το έργο της στην μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Οι πωλήσεις των δίσκων της αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως solo καλλιτέχνης, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της το 1963 στο πλευρό του Sonny Bono. 

Steve Buscemi



Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που «γράφουν» στο.. πανί, στο γυαλί κ.ο.κ. Ένα από αυτά είναι και το πρόσωπο αυτού του τύπου. Ηθοποιός γέννημα θρέμμα από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έχει ιταλικές, βρετανικές, ολλανδικές και ιρλανδικές ρίζες. Εγινε λάτρης της υποκριτικής το τελευταίο έτος του σχολείου και μετά την αποφοίτησή του, διδάχτηκε την τέχνη στο Μανχάταν. Έχει συμμετάσχει σε άπειρες ταινίες, με χαρακτηριστικότερη το Fargo.

Iggy Pop


Αυτοί, οι τυχεροί, που τον έχουν δει live, ξέρουν ότι είναι ένας μικροσκοπικός Θεός της Rock 'n' Roll. Ο θρύλος της «βρώμικης» μουσικής, είναι ένα είδωλο από τα λίγα που κανείς δεν στέκεται στην μη αψεγάδιαστη εμφάνισή του. Ο 67χρονος σήμερα ροκάς, έχει ζήσει μια ζηλευτή ζωή, είτε ως μέλος κάποιου γκρουπ, είτε ως σόλο καλλιτέχνης. 
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου