25 Νοεμβρίου 2014

Θραύση κάνουν οι «MILF» στα clubs της Πρέβεζας...

elas-lyste_blogspot

Το φαινόμενο έχει αρχίσει εδώ και καιρό να εμφανίζεται και στα νυχτερινά μπαράκια και clubs της πόλης μας, από όταν άρχισαν να εμφανίζονται σε αυτά γυναίκες ηλικίας άνω των

40(και βάλε) και έμπαιναν σε παρέες 20χρονων αγοριών και κοριτσιών, με σκοπό αρχικά τη γνωριμία. Τα κορίτσια σιγά σιγά αραίωναν και οι «επαγγελματίες» του είδους, αξιοποιούσαν την γνωριμία με τα νεαρά αγόρια στη λογική του «one night stand».  Οι έχθρες που αποκτούσαν ανάμεσα στο γυναικείο νεαρόκοσμο δεν έδειξε να τις απασχολούν και τους καλοκαιρινούς μήνες συνέχιζαν το «παιχνίδι» και στις πλαζ.

Οι κραυγαλέες αυτές περιπτώσεις(πρόκειται για δύο διαζευμένες και μία παντρεμένη ξανθομαλλούσες κυρίες) προκάλεσαν την μήνη και τον θυμό εκτός από των νεαρών κοριτσιών που βίωσαν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και κάποιων μαμάδων που πληροφορήθηκαν ότι γυναίκες μεγαλύτερες ακόμη και από αυτές, είχαν πάρε-δώσε με τους γιούς τους.

Αδιάψευστος μάρτυρας και καταδότης για όλα αυτά ήταν το facebook, αφού οι εν λόγω «κυρίες» είχαν «ξιφύγ'» και ανέβαζαν στο προσωπικό τους facebook, φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις με τα τεκνά. Μία από αυτές μάλιστα δε δίστασε να ρίχνει συχνά το σύνθημα, επαιρόμενη για τα κατορθώματά της: «18-24 σε ταξιδεύουν».

Κάποια μαμά, αφού έπιασε το υπονοούμενο, πήγε στη συνέχεια και έπιασε την MILF από το μαλλί, κυρίως μετά την ανακάλυψη προσωπικών φωτογραφιών στο κινητό του «κανακάρη»  της.

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά αυτό δεν θα ανακόψει μάλλον την δραστηριότητα των MILF, αντίθετα τώρα που τις διαφημίζουμε κιόλας θα αυξήσει το σουξέ τους.

Προσοχή, δεν εμφανίζονται ποτέ και οι τρεις μαζί, γιατί υπάρχει και εκεί ανταγωνισμός, αλλά στα νυχτερινά clubs όλοι τις γνωρίζουν και όταν εμφανίζονται, οι νεαροί κάνουν χαρούλες.

Γιατί θα πρέπει να σας εξηγήσουμε σε πιο απλά ελληνικά ότι  η λέξη MILF αναλύεται στα αγγλικά ως «Mother I’d Like to F***» και μεταφράζεται σε «Μαμά που θέλω να π*****» 

Πηγή ➤ prevezaposto 

lyste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου