10 Νοεμβρίου 2014

Δίμετρος με μουστάκι… αγόραζε στρινγκ… για πάρτη του!

elas-lyste.blogspot

Συνέβη σε κατάστημα με εσώρουχα στο κέντρο της

Δεν πίστευε στα μάτια της η κυρία Κατερίνα (τα πλήρη

στοιχεία της στην διάθεση του «Κόσμου») για όσα της συνέβησαν προ ημερών στο κατάστημα με εσώρουχα που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας.

Όπως μάθαμε στο κατάστημα μπήκε «θεός» ύψους 2 μέτρων με μουστάκι και άπαντες, αφεντικό και υπάλληλοι... θαύμαζαν την ομορφιά του.

Oψηλός κύριος με το μουστάκι ζήτησε να αγοράσει στρινγκ και η υπάλληλος που τον εξυπηρέτησε πίστεψε πως ο «κούκλος» ήθελε να κάνει δώρο στην καλλονή του. Μάλιστα έλεγε από μέσα της «τυχερή η κοπελιά του»!

Ο πελάτης επέλεξε 8-10 κομμάτια και ξαφνικά η όμορφη υπάλληλος και η εντυπωσιακή ιδιοκτήτρια... έκαναν τον σταυρό τους βλέποντάς τον... να τα προβάρει πάνω από το παντελόνι του! Μάλιστα με νάζι τα πρόβαρε και έλεγε «α πολύ ωραίο αυτό»!

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία μάλιστα στο παρελθόν (προ κρίσης) διατηρούσε βιοτεχνία με 62 άτομα προσωπικό... έτριβε τα μάτια της! Στην κυριολεξία είχε μείνει... κάγκελο! Ο μυστακοφόρος πελάτης έκανε και ένα βήμα παραπέρα! Ρώτησε που είναι το δοκιμαστήριο, πήρε όλα τα στρινγκ και μπήκε μέσα για να τα δοκιμάσει!

Στη συνέχεια πλήρωσε μετρητοίς τον λογαριασμό... και έφυγε σαν... κύριος!

Και δεν είναι και ο μόνος! Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, υπάρχει ένας ακόμη πελάτης, επίσης με όμορφο μουστάκι και στιλάτος, ο οποίος αγοράζειο στρινγκ από το κατάστημα και πάντε λέει: «Αχ κυρία Κατερίνα μου, τι ύφασμα είναι αυτό. Τι όμορφο! Μετάξι σκέτο»! Μάλιστα ο εν λόγω πελάτης περνάει τα σέξι εσώρουχα «αρμαθιά» στο μπράτσο του, το τεντώνει για να τα θαυμάζει, πληρώνει και φεύγει!


Πηγή ➤ dete 

lyste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου