31 Ιουλίου 2014

Δείτε τι τρόπο βρήκε ένας Ρώσος προκειμένου να προστατεύσει την μοτοσικλέτα του από τους κλέφτες

Δείτε τι τρόπο βρήκε ένας Ρώσος προκειμένου να προστατεύσει την μοτοσικλέτα του από τους κλέφτες

«Την πρώτη μου μοτοσικλέτα την είχα κλειδωμένη με τρία λουκέτα, όμως ένα πρωϊνό είχε εξαφανιστεί. 



Τη δεύτερη μοτοσικλέτα, την αγόρασα τη μια μέρα και την επόμενη είχα σχεδιάσει να αγοράσω ένα πολύ καλό λουκέτο για να την κλειδώνω. Δεν πρόλαβα όμως, μου την είχαν κλέψει» εξομολογείται ο 56χρονος Μπόρις Φαρίχοφ από το Νίζνι Νόβγκοροντ στη Δυτική Ρωσία.

Έτσι, αποκτώντας την 3η μοτοσικλέτα του, αποφάσισε να πάρει ...δραστικά μέτρα προκειμένου να προφυλλαχτεί από τους κλέφτες. Και αυτά τα δραστικά μέτρα, ήταν και ακραία.


Έξω από το μπαλκόνι του, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, έφτιαξε με βέργες από σίδερο δύο βάσεις , στις οποίες κάθονται οι ρόδες της μοτοσικλέτας.

Συγχρόνως, αγόρασε ένα ηλεκτρικό μοτέρ και χρησιμοποιώντας ένα βίντσι «ανεβάζει» την μοτοσικλέτα στον 3ο όροφο και την τοποθετεί επάνω στις δύο βάσεις.

Με τον τρόπο αυτό, ο Μπόρις Φαρίχοφ μπορεί να ελέγχει το αγαπημένο του δίκυκλο από το σαλόνι του σπιτιού του, ενώ παράλληλα δεν αφήνει πολλά περιθώρια δράσης στους κλέφτες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Νίζνι Νόβγκοροντ, δήλωσε ότι η κλοπή μοτοσικλετών αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για την πόλη. Όπως πρόσθεσε, οργανωμένες συμμορίες κλέβουν παλιές ή καινούργιες, μικρού ή μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες, τις οποίες συνήθως είτε μεταπωλούν σε άλες πόλεις , είτε της διαλύουν για να πουλήσουν τα ανταλλακτικά.

tragiko




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου