24 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Αστυνομικοί βάζουν “Ρεφενέ” για να επισκευάσουν περιπολικά


Πάτρα: Αστυνομικοί βάζουν “Ρεφενέ” για να επισκευάσουν περιπολικά
Ακινητοποιημένα περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή

Σε αστυνομία χώρας της υποσαχάριας Αφρικής παραπέμπουν οι εικόνες που καταγράφονται σε καθημερινή βάση στην ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα καθώς η κατάσταση έχει
φτάσει στο απροχώρητο.

Στο όνομα των περικοπών το 1/3 των αυτοκινήτων και των μηχανών της αστυνομίας στην περιοχή είναι ακινητοποιημένο, αναλογία που σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει πως 100 απο τα 300 οχήματα είναι εκτός λειτουργίας.

Τα περισσότερα από αυτά είναι ακινητοποιημένα γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά λαδιών και για αντικατάσταση μπαταρίας.

Σε πολλές περιπτώσεις αστυνομικοί έχουν αναγκαστεί να βάλουν χρήματα “ρεφενέ” προκειμένου να αγοράσουν ανταλλακτικά για περιπολικά και μηχανές.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο patrastimes.gr o αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας Β. Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε πως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας έχει απευθυνθεί ήδη σε φορέα της περιοχής προκειμένου να χρηματοδοτήσει την συντήρηση των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων και μηχανών καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου