08 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ: Σχεδόν κομπλέ η ΑΓΕΖ στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό το Σάββατο


Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά το μυαλό "προσγειωμένο" η ΑΓΕ Ζακύνθου αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 5 μμ στον Πύργο τον Πανηλειακό.


Η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΣΑ Η φιλοδοξεί να πάρει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Στάθης, επιστρέφει στον πάγκο, μετά το πέρας της τιμωρίας του από την ΕΣΚΑ Η, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχει κανονικά και ο φορμαρισμένος Διονύσης Μπονίκος, ο οποίος επίσης εξέτισε.

Μοναδικός απών θα είναι ο Ζάγκλας, ο οποίος όμως βρίσκεται σε καλό δρόμο... στην αποθεραπεία του, μια και στα τέλη της εβδομάδας θα ξεκινήσει τρέξιμο, μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ο Ζάγκλας υπολογίζεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του στο εκτός έδρας ματς με την ΕΑΠ μετά τις Αποκριές.

Το ioniansports.gr μίλησε πριν από λίγο με τον προπονητή Γιάννη Στάθη ο οποίος τόνισε:

"Το Σάββατο παίζουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολλή καλή ομάδα. Το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με την παρουσία στον αντίπαλο πάγκο του κ. Ελευθεριάδη.  

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Το ευχάριστο είναι πως τα παιδιά είναι σε πολλή καλή κατάσταση και ευελπιστώ να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο.

Πάντως, το ματς θέλει μεγάλη προσοχή".  


Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδόσης - ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου