24 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ!!! ΠΟΙΑ ΉΤΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;;;



Οι αρχαίοι πολιτισμοί -και κυρίως αυτοί των Ελλήνων και των Ρωμαίων- ήταν πολύ πιο προχωρημένοι στον σεξουαλικό τομέα από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Πρώτα απ' όλα, δεν υπήρχαν διακρίσεις στους ανθρώπους ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Όλοι μπορούσαν να ερωτοτροπήσουν με όλους!

Επίσης, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, υπήρχαν από γιορτές του σεξ μέχρι και sex toys για τους πιο τολμηρούς της εποχής.

Η προϊστορία της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου

Οι παγανιστές, ήταν εκείνοι που εμπνεύστηκαν πρώτοι τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο, πιθανότητα επειδή ήταν και είναι ο μήνας της γονιμότητας.

Σύμφωνα με ένα αρχαίο, ρωμαϊκό τελετουργικό, το οποίο ο ονομαζόταν Lupercalia, ήταν η γιορτή του... σεξ, η οποία και πραγματοποιούταν κάθε χρόνο, μέσα στον Φεβρουάριο. Το έναυσμα δινόταν, όταν μια ομάδα από παιδιά, θυσίαζαν μια κατσίκα και ένα σκυλί και κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες κρασιού. Στη συνέχεια, ενώ ήταν γυμνοί, τύλιγαν λωρίδες από το ωμό κρέας των θυσιασμένων ζώων γύρο από το σώμα τους και με το ματωμένο δέρμα που περίσσευε, δημιουργούσαν μαστίγια.

Τότε, οι άνδρες της Ρώμης, έβγαιναν στους δρόμους και νεαρά κορίτσια τους περίμεναν σε κάθε γωνία, ώστε να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Στη συνέχεια, μαστιγώνοντας τα κορίτσια στα οπίσθια, και ενώ παράλληλα τραγουδούσαν πρόστυχα τραγούδια, έκαναν τον γύρο της πόλης, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη γονιμότητα για τους ανθρώπους, τα ζώα και τις καλλιέργειες της περιοχής.

Λογοτεχνικό πορνό

Τα περιοδικά πορνό, δεν είναι ανακάλυψη της σύγχρονης εποχής. Μπορεί τα λεφτά που έπαιρναν οι τότε συγγραφείς για να περιγράψουν στους «ανίδεους» άντρες περί του σεξ, τι γίνεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, έφτιαχναν -κατά κάποιο τρόπο- εγχειρίδια για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Τα κείμενα ήταν ποικίλης ύλης, αφού εμπεριέχονταν κείμενα για τις ερωτικές πράξεις ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, αλλά και μεταξύ λεσβιών και gay. Συχνά, λέγεται πως είχαν και απεικονίσεις των όσων περιέγραφαν.

To... αντι-βιάγκρα

Οι αρχαίοι, δεν είχαν ανάγκη από αφροδισιακά (το όνομα των οποίων προέρχεται από τη θεά Αφροδίτη) για να λειτουργήσουν. Το αντίθετο μάλιστα. Οι ορμόνες των ανδρών της εποχής βαρούσαν... κόκκινο με αποτέλεσμα να ζητούν τρόπο να κατευνάσουν τη στύση τους.

Οι επιλογές που είχαν ήταν πολλές. Η μορφή του «αντίδοτου» ήταν σε μορφή αλοιφής τις περισσότερες φορές και εφαρμοζόταν στα γεννητικά όργανα των ανδρών. Η πιο διαδεδομένη θεραπεία, ήταν φτιαγμένη από κόπρανα ποντικού. Ένας άλλος τρόπος, ήταν η κατανάλωση τεραστίων ποσοτήτων μαρουλιού, το οποίο και θεωρούνταν απόλυτα δραστικό για τις περιπτώσεις που η λίμπιντο ήταν στα ύψη.

Αρχαία διαζύγια

Ναι, μπορεί να μοιάζει περίεργο, αλλά τα διαζύγια μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών υπήρχαν από τότε. Δεν υπήρχαν ούτε σύμβουλοι γάμου, ούτε σεξολόγοι για να βοηθήσουν τα ζευγάρια και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνουν.

Όταν λοιπόν, ερχόταν η ώρα του χωρισμού και υπήρχαν παιδιά στο γάμο, ο σύζυγος ήταν εκείνος που υποχρεούταν να κρατήσει τα παιδιά υπό την προστασία του. Επίσης, εκείνος ήταν ο υπεύθυνος για να βρει... νέο σύντροφο στην πρώην γυναίκα του. Πραγματικά πολύ προχωρημένη κατάσταση...

Αρχαία sex toys

Οι αρχαίοι, Έλληνες και Ρωμαίοι, ήταν λάτρεις τις ηδονοβλεψίας. Αυτό έκανε τους δονητές ως ένα από τα απαραίτητα εργαλεία των γυναικών ώστε να χαρίσουν στα αρσενικά τη μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση.

Τα sex toys ήταν πολύ διαδεδομένα, και ήταν φτιαγμένα κυρίως από δέρμα ζώων. Τα πιο ακριβά, ήταν φτιαγμένα από ελεφαντόδοντο χαλκό, κάτι που όμως τους έκανε πολύ ακριβούς για να μπορούν να τους αποκτήσουν όλοι.

Από την άλλη, είχε φτιαχτεί μερικά αντίστοιχα κεραμικά σκεύη, αλλά αυτό τα έκανε επικίνδυνα, καθώς μπορούσαν να σπάσουν ανά πάσα στιγμή, κάτι που δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.

Λέγεται, μάλιστα, πως μερικές κοπέλες της Ρώμης, είχαν την ιδέα να χρησιμοποιούν οικολογικά προϊόντα για την ικανοποίησή τους, όπως, φρούτα, καρπούς, ακόμα και φρατζόλες από ψωμί.

tuned.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου