20 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ (όχι όμως μπαμπάς)! «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου» – Δέχονται χτυπήματα στα απόκρυφα τους προκειμένου να… (ΒΙΝΤΕΟ)

kungfu708-600x271
Ένας Κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου κι οι μαθητές τους επέλεξαν επέλεξαν έναν μάλλον… ασυνήθιστο τρόπο για να κάνουν δημόσια επίδειξη της αντοχής τους.

Δέχθηκαν μπροστά σε περαστικούς σκληρά χτυπήματα στα απόκρυφά τους, μια πρακτική που όπως υποστηρίζει ο δάσκαλος θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτιση!
«Διδάχθηκε την τεχνική αυτή του Κουνγκ Φου όταν έγινα 67 ετών. Πιστεύω ότι κάνει καλό στην υγεία μου και την εφαρμόζω κάθε μέρα. Θεωρώ ότι ενισχύει την αντοχή του οργανισμού μου, αφού δεν κρυολογώ τόσο συχνά όσο παλαιότερα, ούτε ανεβάζω πυρετό», δήλωσε ο καθηγητής του Κουνγκ Φου.
Ο δάσκαλος Γιαομπίν τελειοποιεί εδώ και δέκα χρόνια με καθημερινή σκληρή προπόνηση την τεχνική του. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις οι οπαδοί του «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου» πιστεύουν ότι ενισχύει τις σεξουαλικές επιδόσεις των αρρένων και βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η στυτική δυσλειτουργία κι η πρόωρη εκσπερμάτιση.
Στο συγκεκριμένο βίντεο διακρίνονται ο δάσκαλος κι οι μαθητές του να δέχονται σφοδρά χτυπήματα στους όρχεις τους με γροθιές, κλωτσιές, τούβλα, ακόμη κια μια συσκευή που θυμίζει μεσαιωνικό πολιορκητικό κριό! Ο δάσκαλος Γιαομπίν υποστηρίζει ότι η τεχνική αυτή κερδίζει ολοένα και περισσότερους μαθητές κι ότι φυτρώνουν σαν μανιτάρια οι σχολές που επιλέγουν να διδάσκουν το «Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου».
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου