08 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ είναι η 27χρονη που θέλει να ΠΑΧΥΝΕΙ τόσο που να μην μπορεί να κινηθεί!

ΑΥΤΗ είναι η 27χρονη που θέλει να ΠΑΧΥΝΕΙ τόσο που να μην μπορεί να κινηθεί!
Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για όνειρα και όνειρα… αλλά όταν διαβάσαμε για τον στόχο της Μόνικα Ρίλει πάθαμε πλάκα!

hagdtaat1.jpg
Η 27χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία ονειρεύεται να παχύνει τόσο πολύ που να μην μπορεί να κουνηθεί! Ναι, καλά διαβάσατε… Η νεαρή τρώει όλη την ημέρα μεγάλη ποσότητα φαγητού μαγειρεμένου από τον αφοσιωμένο σύντροφό της, για να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο!
hagdtaat7.jpg
Ο 25χρονος περνάει όλη την ημέρα του μαγειρεύοντας για την αγαπημένη του ενώ της δίνει το φαγητό μέσω ενός χωνιού ώστε να μην πεινάει ποτέ.
Εκείνη παίρνει πάνω από 8.000 θερμίδες την ημέρα και χρειάζεται ήδη τη βοήθεια του φίλου της για να πλυθεί και να κινηθεί.
hagdtaat6.jpg
«Το σχέδιό μου είναι να φτάσω τα 450 κιλά και να μείνω ακίνητη. Θα ήθελα να αισθάνομαι σαν μια βασίλισσα, επειδή ο σύντροφός μου θα ήθελε να με φροντίζει και είναι και εκείνος ενθουσιασμένος με αυτό. Είναι μια σεξουαλική φαντασίωση για εμάς και μιλάμε πολύ γι’ αυτό. Ήδη με βοηθάει να μετακινηθώ από τον καναπέ και να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Αν ξαπλώσω μετά από ένα μεγάλο γεύμα με βοηθάει να κυλήσω γιατί είναι πολύ δύσκολο για μένα», αποκαλύπτει η ίδια.
hagdtaat2.jpg
Η 27χρονη είχε πάντα πολλά περιττά κιλά αλλά «αγκάλιασε» το σώμα της και το αποδέχτηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.  Από τότε όσο έβαζε κιλά ένιωθε και πιο σέξι.
hagdtaat3.jpg
Μία τυπική μέρα τρώει μεταξύ άλλων μπισκότα, έξι λουκάνικα σε ένα ψωμάκι, ένα μεγάλο μπολ με δημητριακά, τέσσερα μεγάλα σάντουιτς με κοτόπουλο, τέσσερα τσίζμπεργκερ, μεγάλες πατάτες τηγανιτές, 30 κοτομπουκιές, μακαρόνια με τυρί και παγωτό.
hagdtaat5.jpg
Ο σύντροφός της παραδέχεται ότι τον ευχαριστεί αυτό που κάνει αλλά αν κάποια στιγμή η ίδια αποφασίσει να χάσει βάρος θα τη βοηθήσει. Το ζευγάρι μάλιστα σχεδιάζει στο μέλλον να αποκτήσει παιδί και να προσλάβει μια νταντά για να το προσέχει.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου