30 Αυγούστου 2016

Τσάκωσαν πρώην Βουλευτή με ξανθιά 48αρα παντρεμένη!! Μαζί και ο σύζυγος αλλά…χαμπάρι!!!

Τσάκωσαν πρώην Βουλευτή με ξανθιά 48αρα παντρεμένη!! Μαζί και ο σύζυγος αλλά...χαμπάρι!!!
Τα «κους κους» δίνουν και παίρνουν μετά την παρουσία τους… και σε μνημόσυνο

Φαίνεται ότι ο πρώην βουλευτής… δεν κάθεται ήσυχος! Τι και αν κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα για τις «ροζ ιστορίες» στις οποίες πρωταγωνιστεί, επιμένει να «προκαλεί»! Μόνο που σε αυτή την περίπτωση στην κυριολεξία… βούιξε όλη η πόλη από το νέο ερωτικό του κατόρθωμα!
Καθώς εμφανίστηκε σε εκδήλωση στην οποία παρέστη όχι απλά μαζί με την 48χρονη ξανθιά ερωμένη του αλλά… και με τον σύζυγό της! Ο οποίος προφανώς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό! Μάλιστα οι δύο άνδρες στην διάρκεια της εκδήλωσης… έλεγαν και αστειάκια και συζητούσαν σαν δύο καλοί φίλοι και συμπολίτες! Ο πρώην βουλευτής βέβαια έκανε την «πάπια», ωστόσο έριχνε και ορισμένες «λοξές ματιές» στην αγαπημένη του για να διαπιστώει τις αντιδράσεις της.
Εκτός όμως από την εκδήλωση εμφανίστηκαν προ ημερών… και σε ένα μνημόσυνο! Όχι «μνημόσυνο» για τον γάμο της ξανθιάς με τον σύζυγό της (!!!!) αλλά για έναν συμπολίτη που είχε αποβιώσει πέρυσι!
Και εκεί τα ίδια! Πρώην βουλευτής, σύζυγος… και η εντυπωσιακή 48άρα ξανθιά στη μέση!
Κάποιοι μάλιστα έλεγαν πως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει «ερωτική συγκυβέρνηση»! Αφού ο ένας άνδρας ανήκει στον κεντρώο χώρο και ο άλλος είναι… φουλ δεξιός! Όμως εδώ τα βρήκαν Σαμαράς με Βενιζέλο, δεν θα τα βρουν ο πρώην βουλευτής και ο απατημένος σύζυγος! Όχι βέβαια για το καλό της χώρας, αλλά για το καλό… της ξανθιάς!
Ο πρώην βουλευτής πάντως αρέσκεται στις ξανθιές! Πριν από μερικά χρόνια στην Πάτρα είχε συνάψει δεσμό με κουκλάρα ξανθιά, σαφώς μικρότερη από εκείνον! Και τότε είχε βουίξει η περιοχή! Αφού οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί… και από κάμερα κλειστού κυκλώματος (το μπες – βγες στο σπίτι της ξανθιάς).
Πάντως ο πολιτικός δείχνει και τώρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Τι και αν έχει πολιτικές διαφορές με την κυρία, ο έρωτας… είναι υπεράνω όλων! Και μπορεί να είναι παντρεμένος, όμως δείχνει να προτιμά περισσότερο από κάθε άλλη την 48χρονη! Η οποία μπορεί να θεωρείται «ώριμη» αλλά ίσως βάζει κάτω… και 2 εικοσιπεντάρες!
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου