25 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΔΡΑΚΟΣ του Αμαρουσίου. Ο βιαστής ήταν ο περιπτεράς της γειτονιάς!

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΔΡΑΚΟΣ του Αμαρουσίου. Ο βιαστής ήταν ο περιπτεράς της γειτονιάς!
Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ο 30χρονος ο οποίος εργαζόταν σε περίπτερο στο Γαλάτσι ήταν ο δράκος του Αμαρουσίου που είχε σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες της περιοχής.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο άνδρας συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης ενώ επιτέθηκε σε άλλη γυναίκα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου αναγνωρίστηκε από τις γυναίκες που είχε προσπαθήσει να βιάσει.
Η αρρωστημένη δράση του και η αποκάλυψη του Star
Ο περιπτεράς με τις αρρωστημένες ορέξεις του, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το Star, επιτέθηκε πριν λίγες μέρες σε δυο διαφορετικές γυναίκες… Μάλιστα, οι δυο επιθέσεις έγιναν πρωί και είχαν διαφορά μόλις μιάμιση ώρα!
Η μια γυναίκα όπως είπε στους αστυνομικούς, περπατούσε αμέριμνη όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που φορούσε γυαλιά, στην Λεωφόρο Καποδιστρίου.
Τον είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά της, την άρπαξε με τα χέρια του και την έσφιξε δυνατά προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει, αλλά η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει κάνοντας τον δράστη να το βάλει στα πόδια.
Ακολούθησε η δεύτερη επίθεση στην ίδια περιοχή με θύμα άλλη μια γυναίκα  που έκανε και αυτή καταγγελία για απόπειρα βιασμού.
Η σύλληψη του 30χρονου ιδιωτικού υπάλληλου και η δημοσιοποίηση του γεγονότος έκαναν ακόμη μια γυναίκα να βρει το θάρρος και να καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι και εκείνη έπεσε θύμα επίθεσης.
Οι πληροφορίες από την αστυνομία λένε ότι ο 30χρονος έχει αναγνωριστεί από όλα τα θύματά του ως ο άνδρας που τους επιτέθηκε. Ο ίδιος πάντως το αρνείται πεισματικά, λέγοντας μάλιστα για την αμυχή στο πρόσωπο ότι προέρχεται απο το ξύρισμα.
Πηγές: newsit.gr, star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου