30 Μαΐου 2015

Γι αυτές τις “ψωριάρες” απάτησε την ΘΕΑ ΙΡΙΝΑ ο Ρονάλντο! (φωτο)

cristiano-ronaldo-irina-shayk-650-800x547

Δείτε με ποιες γυναίκες απάτησε την Σάικ ο ποδοσφαιριστής… 

Και σε ρωτάμε ρε φίλε…. άξιζε τον κόπο;
Ο χωρισμός με τον άτακτο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσε τη μόνη έξοδο διαφυγής για την Ιρίνα Σάικ, η οποία μπορεί μεν να στάθηκε αξιοπρεπώς στο πλευρό του Πορτογάλου άσσου, δε μπόρεσε δε να εξακολουθήσει να ανέχεται τις συνεχείς του απιστίες.
Μετά το χωρισμό τους, η Ιρίνα είχε προβεί σε σκληρές δηλώσεις κατά του πρώην αγαπημένους της, τονίζοντας πως μια γυναίκα για να είναι καλά, πρέπει να νιώθει ολοκληρωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο πλευρό του άντρα της. Όπως παραδέχτηκε, στη δική της περίπτωση κάτι τέτοιο δε συνέβαινε, καθώς ο Ρονάλτο την έκανε να νιώθει ανασφαλής και… λίγη.
Οι φήμες περί απιστίας του ήταν πολλές, με την επιβεβαίωση να έρχεται μερικές ώρες πριν, όταν η εφημερίδα Sun δημοσίευσε πιπεράτο ρεπορτάζ για τις «αταξίες» του Πορτογάλου μέσα στο οποίο γίνονται γνωστά και κάποια από τα ονόματα των γυναικών με τις οποίες ο ίδιος απατούσε επαναλαμβανόμενα την 29χρονη Ιρίνα Σάικ, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο.
Το δυνατό χαρτί της εφημερίδας όμως, δεν ήταν το γεγονός πως η Σάικ είχε συνηθίσει στις απιστίες του αγαπημένου της, αλλά το ότι κάποιες από τις γυναίκες με τις οποίες ο Ρονάλντο ερχόταν σε επαφή, διατηρούσαν σχέση με παίκτες της Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πριν την εμφάνιση του καλού της Ιρίνα, οι κοπέλες είχαν χωρίσει με τους δικούς τους αγαπημένους.
Αναρωτιέστε σε ποιους παίκτες αναφερόμαστε; Στον Κάρλες Πουγιόλ και τον Μαρκ Μπαρτρά που διατηρούσαν δεσμό με τις Μαλένα Κόστα και Σαμίρα Τζαλίλ αντίστοιχα. Το μόνο που μένει είναι τώρα που άναψαν τα αίματα να μπουν στο παιχνίδι οι απατημένοι ποδοσφαιριστές και η Ιρίνα και να προβούν σε ακόμα πιο… καυτές αποκαλύψεις!
12458_carles-puyol-y-malena-costa-viven-su-relacion-intensamente-532x600 ndfgdfeogggrladi vfhfh
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου