26 Μαΐου 2015

Κάνει... φυλακή στη βίλα του στην Εκάλη - Σε κατ' οίκον περιορισμό 22χρονος κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη. Ή μάλλον συμβαίνει ακόμα. 



Ο φερόμενος ως μοντέρ βίντεο παιδικής πορνογραφίας και εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, γνωστός και ως «δράκος του Facebook», είναι ο πρώτος φυλακισμένος σε... βίλα της Εκάλης. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κατηγορούμενος για τον οποίο διετάχθη ο περιορισμός στην οικία του. 

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας, που ασχολείται με τις εισαγωγές-εξαγωγές αθλητικών ειδών, τις τελευταίες επτά ημέρες βρίσκεται «φυλακισμένος» στο σπίτι του με έναν αστυνομικό στο κατώφλι της οικίας του. Στον 24χρονο έχει απαγορευτεί η έξοδος από το σπίτι του και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η απόφαση των δικαστικών λειτουργών προήλθε μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή όχι. Ετσι αποφάσισαν τον κατ' οίκον περιορισμό του, έως τη λήψη της απόφασης, η οποία θα βγει σήμερα. 

Ο 22χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις διατάξεων των άρθρων 348 Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 348Γ Π.Κ. «Πορνογραφικές Αναπαραστάσεις Ανηλίκων», πράξεις τελεσθείσες μέσω Διαδικτύου. 

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από καταγγελία 14χρονης την οποία εκβίαζε μέσω Facebook. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι ο νεαρός για να εκβιάσει τα ανήλικα κορίτσια, είτε αλίευε μόνος του τις φωτογραφίες, είτε πρώτα γινόταν διαδικτυακός φίλος μαζί τους. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στο μοντάζ μόνταρε με τις φωτογραφίες αυτές βίντεο παιδικής πορνογραφίας, τοποθετώντας τα πρόσωπα των ανηλίκων σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό. 

Στη συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα βίντεο στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο, καθιστώντας τα υποχείριά του. Μάλιστα, έβαζε τα ανήλικα να προβαίνουν σε διαδικτυακά ακατονόμαστες πράξεις και τις κατέγραφε. Είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα κορίτσι 14 ετών είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάνει το ίδιο και με άλλες ανήλικες. 

Πηγή ➤ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου