31 Ιανουαρίου 2015

ΙΣΟΒΙΑ “έφαγε” ο “Προστάτης-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” της 26χρονης Μαριάννας από τα Φάρσαλα

rape_victim_aftodioikisi.gr_-620x320

Ο 72χρονος που κατηγορούνταν για το θάνατο της 26χρονης Μαριάνας Μυγδανάλευρου το 2011, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από
πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας
Η άτυχη κοπέλα που ζούσε στα Φάρσαλα, είχε βρεθεί απανθρακωμένη στις 2 προς 3 Φεβρουαρίου του 2011, από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της. Όπως αποδείχθηκε αργότερα είχε καεί ζωντανή.
Το δικαστήριο απεφάνθη μετά από έναν μαραθώνιο έξι συνεδριάσεων πως ο 72χρονος – σήμερα – που είχε αναλάβει υπό την άτυπη «προστασία» του τη μικρή, ήταν ο δολοφόνος της, μετά από ενδελεχή έρευνα και μεγάλη συνδρομή του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας.
Ο ηλικιωμένος είχε θεωρηθεί εξ” αρχής ύποπτος από τα πολλά ευρήματα που είχαν βρεθεί στο χώρο, αλλά λόγω της έλλειψης ακράδαντων αποδεικτικών στοιχείων, χρειάστηκε η πολυετής και λεπτομερής έρευνά τους από τις αρχές, προκειμένου να καταλήξουν στην αποκάλυψη της τρομακτικής αλήθειας.
Οι δικαστές έκαναν ομόφωνα δεκτή την εισαγγελική πρόταση καταδικάζοντας σε ισόβια τον 72χρονο που αναμένεται να ασκήσει έφεση.
Για δικαίωση έκαναν λόγο, εμφανώς ικανοποιημένοι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η 26χρονη Μαριάνα, ήταν κόρη του ιερέα Αλέξανδρου Μυγδανάλευρου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το 1999, ενώ η υπόθεσή του είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πανελλαδικά, μέσα από τις γνωστές εκπομπές αναζήτησης χαμένων προσώπων, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του onlarissa.gr
MAKELEIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου