29 Ιανουαρίου 2015

Οικογενειακή τραγωδία: 12χρονη πήδηξε στο κενό επειδή οι γονείς της την έπιασαν να βλέπει πορνό.

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Ενα 12χρονο κορίτσι από την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία έδωσε τέλος στη ζωή της την Τετάρτη, πηδώντας στο κενό από τον 14ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, όταν οι γονείς της ανακάλυψαν ότι παρακολουθούσε online πορνό.


Η ανήλικη, της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία μόνο το μικρό της όνομα, Ντάρια, πριν πηδήξει από το διαμέρισμα που διέμενε, είχε εμπλακεί σε έντονο καβγά με τους γονείς της, όταν εκείνοι ψάχνοντας τον υπολογιστή της ανακάλυψαν πως σέρφαρε σε sites με πορνογραφικό περιεχόμενο.

«Μετά τον θάνατό της οι γονείς έψαξαν τα μηνύματά της και βρήκαν διάφορα μηνύματα από φίλους της με άσεμνο περιεχόμενο», δήλωσε στο LifeNews τοπικός αξιωματούχος.

Παράλληλα, ο αξιωματούχος δήλωσε πως το κορίτσι μεγάλωσε «σε μια κανονική οικογένεια, του οποίου οι γονείς δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα είτε με τις Αρχές είτε με τις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας».

«Είναι μια έρευνα σε εξέλιξη. Δεν αποκλείουμε την πιθανότητα να κινηθούν διαδικασίες για την απαγγελία κατηγοριών υποκίνησης ανήλικου στην αυτοκτονία», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Παρά, όμως, τον ισχυρισμό των Αρχών για μια συνηθισμένη οικογένεια, τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς ήθελαν να χωρίσουν και πως η μητέρα σκόπευε να επιστρέψει στο πατρικό της, που βρίσκεται στην πόλη Yeisk, κοντά στη Μαύρη Θάλασσα.

Μάλιστα, η μεγαλύτερη αδελφή της Ντάρια σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα πριν από εννέα χρόνια.

iefimerida  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου