21 Νοεμβρίου 2014

Σειρά κλοπών και διαρρήξεων στο Βασιλικό Ζακύνθου - Ανήσυχοι και αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι

Ανασφάλεια και φόβο αισθάνονται  οι κάτοικοι Βασιλικού μετά την έξαρση διαρρήξεων που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.
Οι κάτοικοι αγωνιούν και νιώθουν οργισμένοι με το θράσος των διαρρηκτών που τους δημιουργούν περίσσια προβλήματα, ενώ εκτός από την σύλληψη και τιμωρία των ενόχων ζητούν αφού  γίνει κατανοητό το πρόβλημα τους, από τους αρμόδιους φορείς, να προστατευτούν με μεγαλύτερη αστυνόμευση και περιπολίες.
Τελευταίο κρούσμα ήταν οι  κλοπές που σημειώθηκαν  στην περιοχή μεταξύ Πόρτο Ρώμα και Γέρακα Βασιλικού όπου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν διαρρηχτεί πέντε κατοικίες , που λειτουργούν αποκλειστικά κατά την διάρκεια της  τουριστικής σεζόν.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος είδε σπασμένη την πόρτα της μια από τις κατοικίες και αμέσως ειδοποίησε τις τοπικές αρχές.
Οι τοπικοί παράγοντες  με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου , όπου έδωσαν και κατάθεση, και μετά από έρευνα που έγινε αποκαλύφθηκε η κλοπή και σε άλλες κατοικίες (εκτός από αυτήν  με την σπασμένη πόρτα) όπου οι διαρρήκτες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφαίρεσαν  στην κυριολεξία ότι βρήκαν μπροστά τους.
Το θέμα διαρρήξεων είναι ένα θέμα που κατά καιρούς είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία Βασιλικού και που σε συνεργασία με το Σύλλογο «Ο ΣΚΟΠΟΣ» είχαν δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου
ΖΑΝΤΕΠΡΕΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου