23 Νοεμβρίου 2014

Είδες στον ύπνο σου ότι έκανες ΣΕΞ;;; Τι εξηγεί ο ονειροκρίτης;;;


Tα όνειρα που βλέπουμε δεν είναι τυχαία και ερμηνεύονται με 2 βασικούς τρόπους:

1. Είναι συμβολικά, οπότε για τη σωστή ερμηνεία τους πρέπει να καταφύγουμε στις πληροφορίες του ονειροκρίτη




2. Είναι ο τρόπος που επικοινωνεί μαζί μας το σώμα και το μυαλό μας! Δηλαδή κάποια ανάγκη μας που έχουμε βάλει στο περιθώριο, ένας φόβος μας, μια εμπειρία δυσάρεστη που δεν αντέχουμε να τη θυμόμαστε, μια επιθυμία που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ή ακόμα και ένα θέμα υγείας του οργανισμού μας όλα αυτά που στον "ξύπνιο" μας δεν μπορούμε να τα συνειδητοποιήσουμε τα όνειρα μας προειδοποιούν για το τι συμβαίνει στον ψυχικό και σωματικό μας κόσμο.

Θα εξηγήσουμε λοιπόν μερικά από τα πιο συνηθισμένα όνειρα που σχετίζονται με το σεξ! Βλέπετε ότι κάνατε σεξ με την πρώην σας; με την κολλητή σας; με μια διάσημη; με το αφεντικό στη δουλειά; με την ξαδέρφη σας; Μάθετε λοιπόν τι προσπαθεί να σας πει το σώμα σας μέσα από αυτά τα όνειρα.

Αφεντικό

Αν είδες ότι έκανες σεξ με το αφεντικό σου (διαφορετικού φύλου πάντα) ή οποιοδήποτε άλλο ερωτικό παιχνίδι,το σώμα σου θέλει να σου πει ότι νιώθει έτοιμο να παίρνει αποφάσεις και θέλει να λειτουργήσει σαν ηγέτης. Είναι ώρα να σκεφτείς λοιπόν να συζητήσεις μια προαγωγή ή το μέλλον και την καριέρα σου στη δουλειά.

Φίλος

Βλέπεις ότι κάνεις σεξ με την φίλη-ο σου; Το όνειρο αυτό σημαίνει ότι θαυμάζεις αυτό το άτομο και έχεις κοινά στοιχεία που σε κάνουν να το αισθάνεσαι πολύ κοντά σου. Ακόμα το σώμα σου προσπαθεί να σου πει ότι αυτό το άτομο έχει κάποια χαρακτηριστικά που θαυμάζεις ή ζηλεύεις και θέλεις να τα αποκτήσεις και εσύ!
Το «κόλλημά» μας
Ονειρεύεσαι ότι κάνεις σεξ με το άτομο που σε έχει ξετρελάνει στον ξύπνιο σου; Πέρα από το εκπληκτικό της κωλαράκι και τα σφικτά βυζάκια της που σε καυλώνουν το όνειρο σημαίνει ότι αυτό το άτομο έχει κάποια στοιχεία που σε ελκύουν και τα θαυμάζεις. Είτε νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει πλήρως, ότι μπορείς να μοιραστείς τα πάντα, είτε το θαυμάζεις για την επιτυχία του σε κάποιο τομέα της ζωής του.


Διασημότητα

Μετά τα αφεντικά, τα celebrities είναι κοινές ονειρικές φαντασιώσεις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αν βλέπεις λοιπόν ότι κάνεις σεξ με μια διάσημη παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, μοντέλο, πορνοστάρ πέρα από το σεξουαλικό σου απωθημένο για τις θεικές καμπύλες της το σώμα σου δίνει το μήνυμα ότι έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτό το άτομο. Προσπάθισε να τα εντοπίσεις!
O/H πρώην
Σαν εφιάλτης έρχεται σαδιστικά να σε βασανίσει στα όνειρά σου; Και πάνω που έλεγες ότι επιτέλους την ξεπέρασες! Το όνειρο αυτό έχει πολλές σημασίες! Μπορεί να σημαίνει ότι σου λείπει το απολαυστικό σεξ με την πρώην σου και η καινούρια παρτενέρ σου να μην έχει τις ίδιες επιδόσεις στο κρεβάτι,μπορεί απλά να μάθεις νέα ή ακόμα να συναντήσεις σύντομα αυτό το άτομο. Μια ακόμα σημαντική ερμηνεία είναι ότι μπορεί να επαναλαμβάνεις στην ερωτική σου ζωή τα λάθη που έκανες με την πρώην σου και το σώμα σου έτσι προσπαθεί να σου στείλει ένα σήμα κινδύνου!
Ο/Η σύντροφός μας έχει παράνομο δεσμό με κάποιον άλλο
Αν βλέπεις τη σύντροφό σου να κάνει σεξ με κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι σε απατά! Ο σεξουαλικός αυτός εφιάλτης έχει να κάνει περισσότερο με σένα παρά με τον σύντροφό σου. Το σώμα σου προσπαθεί να σου περάσει το μήνυμα ότι δεν πιστεύεις πια στις ικανότητές σου ή στο πόσο ελκυστικός και σεξουαλικός αισθάνεσαι. Χρειάζεσαι λοιπόν προφανώς να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Άγνωστος

Όταν φαντασιώνεσαι ότι κάνεις σεξ με μία άγνωστη στο όνειρό σου, συνήθως δεν μπορείς να δεις καθαρά το πρόσωπό της. Ποιά είναι λοιπόν αυτή η μυστηριώδης εισβολέας στο σεξουαλικό σου όνειρο; Το σώμα σου ζητάει να αποκαλύψεις τα ταλέντα και τις κρυμμένες σου δεξιότητες που έχεις αφήσει στο περιθώριο! Επίσης σου δίνει το μήνυμα ότι αυτή η άγνωστη φιγούρα τον ονείρων σου έχει όλα τα χαρακτηριστικά της συντρόφου που ψάχνεις στον "ξύπνιο" σου! Προσπάθησε λοιπόν να τα συγκρατήσεις και να τα χρησιμοποιήσεις για να βρεις την νέα σου παρτενέρ!
Μέλη οικογένειας
Δεν πρόκειται για ανωμαλία ούτε αρρωστημμένη φαντασίωση. Όλα έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του συγγενή. Αν βλέπεις λοιπόν ότι έκανες σεξ με την ξαδέρφη ή τη θεία σου σημαίνει ότι απλά διαθέτουν κάποια χαρακτηριστικά που θαυμάζεις ή έχεις και εσύ στον εαυτό σου και τα συνειδητοποιείς μέσα από το όνειρό σου.

dete,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου